REUTERS
A KAŽU DA SE NE VOLE

EMOCIJE SU POBIJEDILE Nakon Modrića, Ronaldo je morao tješiti još jednog velikog prijatelja

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. srpanj 2016. 23:54

Dvojica su najskupljih igrača na svijetu, a dijele svlačionicu istoga kluba, Real Madrida. Zajedno su u posljednje tri godine osvojili dva naslova u Ligi prvaka, no u finalu Europskog prvenstva bilo je mjesta za samo jednog od njih.

Na kraju je sretan bio Cristiano Ronaldo, čiji su gol i asistencija presudili pobjednika u dvoboju s Walesom. Gareth Bale trudio se maksimalno, ali sam nije mogao povući vidljivo umornu velšku momčad.

Portugalac je slavio svoj drugi plasman u finale Eura, ali ni ovom prilikom nije propustio pokazati i svoju drugu, emotivnu stranu, zagrlio je Balea i nastojao ga utješiti nakon završetka utakmice. Nedavno je Ronaldo na sličan način tješio klupskog suigrača Luku Modrića kojeg je poslao kući u osmini finala Eura, riječi utjehe našao je i za Roberta Lewandowskoj, čiju je Poljsku Portugal izbacio u četvrtfinalu nakon jedanaesteraca, a tijekom Eura poslao je i poruku podrške velikom suparniku Lionelu Messiju kad je ovaj najavio oproštaj od argentinskog dresa.

REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS

Nakon polufinala u Lyonu Bale je na terenu stajao sam, udubljen u svoje misli, a prišao mu je Ronaldo koji mu je prvo pružio ruku, a zatim ga je i zagrlio.

- Čestitao sam Baleu na nevjerojatnom nizu kojeg su ostvarili na Europskom prvenstvu. Bili su zvijezde u Francuskoj, pravo otkriće turnira. Poželio sam im puno sreće - otkrio je Portugalac.

Bale ide kući, a Ronaldo će u nedjelju na Stade de Franceu pokušati dosanjati svoj san i uzeti prvi naslov s reprezentacijom.

Tko će biti novi europski prvak u nogometu?

Francuska

Portugal

Linker
27. travanj 2024 12:17