Laurence Griffiths / Getty Images
TRANSFER GLASINE

ENGLEZI NAJAVILI POSAO GODINE: REAL MADRID SE OKREĆE STAROM PARTNERU! Prvak Europe u istom klubu našao čak dva 'nasljednika Luke Modrića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2018. 11:53

S približavanjem zimskog prijelaznog roka intenziviraju se i glasine o novim mogućim velikim transferima, a jednu takvu s objavio je danas britanski The Sun.

Po pisanju ovog tabloida, Real Madrid našao je dugoročnu zamjenu za Luku Modrića u danskom internacionalcu Tottenhama Christianu Eriksenu. Real je za 'Modrićevog nasljednika', kako mu tepaju engleski novinari, navodno spreman izvoditi 45 milijuna eura, i tu se ne misli zaustaviti pri hitnom dovođenju pojačanja.

Predsjednik Reala Florentino Perez shvatio je da momčadi treba svježu krv, pogotovo u napadu, pa je oko bacio i na 21-godišnju zvijezdu Manchester Uniteda Marcusa Rashforda, koji ove sezone kod Jose Mourinha minutažu dobiva na kapaljku.

The Sun piše kako je Real za mladog napadača spreman izdvojiti 60-ak milijuna eura.

Zanimljivo, istovremeno dok The Sun piše o Christianu Eriksenu kao Modrićevom nasljedniku, portal TeamTalk u istom kontekstu spominje drugu Tottehamovu zvijezdu, Delle Allija, te 22-godišnjeg veznjaka također naziva nasljednikom hrvatskog maestra na Santiago Bernabeuu.

Linker
02. svibanj 2024 17:09