REUTERS/Damir Sagolj
PIŠE DAILY MAIL

ENGLEZI VATRENIMA PREDVIĐAJU NOVU VELIKU DRAMU Pogledajte prognoze svih četvrtfinalnih parova Svjetskog prvenstva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2018. 11:49

Nakon kompletiranja svih parova četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva engleski Daily Mail napravio je analizu svih okršaja i dao svoja predviđanja o polufinalistima.

Prema njihovim prognozama u polufinalu SP-a u Rusiji igrat će Engleska i Hrvatska, te Brazil i Francuska. Dakle, Brazil bi trebao u četvrtfinalu pobijediti Belgiju, Francuska Urugvaj, Hrvatska Rusiju, a Engleska Švedsku.

"Hrvatska je snagu i formu pokazala uvjerljivim prolaskom u nokaut fazu. Nigeriju i Argentinu pobijedili su lakoćom, a protiv Islanda pokazali su dubinu. Organizirana Danska odvela ih je do jedanaesteraca, ali Danijel Subašić upisao je tri sjajne obrane za prolazak dalje", piše Daily Mail koji tvrdi da će okršaj Aleksandra Golovina i Luke Modrića biti ključan za prolazak u polufinale.

"Nisu nužno rivali na terenu, ali ovisno o tome koji će playmaker imati više utjecaja, njegova će momčad imati više šanse za pobjedu. Modrić je karika koja drži Hrvatsku", stoji u tekstu u kojem se predviđa da će Hrvatska pobijediti Rusiju u lutriji jedanaesteraca.

Linker
29. travanj 2024 21:12