Ante Cizmic / CROPIX / Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
NJEGOV KOMENTAR SVE GOVORI

IZJAVA LEGENDARNOG SLOVENCA ODUŠEVIT ĆE CIJELU HRVATSKU! 'Nismo imali šanse protiv vas, Hrvatska je glavni favort za europsko zlato!'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 16. siječanj 2020. 22:26

Čudan je to "svat", taj naš Lino Červar. Nakon četvrte pobjede u nizu na EP-u bio je u potpunosti miran. Tek tu i tamo pokoji osmjeh govorio je umjesto riječi. Da, izrazio je zadovoljstvo učinjenim, no govorio je vrlo suizdržano. Čak je naglasio da i nije najzadovoljniji svime viđenim na utakmici.

"Prvim poluvremenom moram biti zadovoljan. Obrana je primila samo osam pogodaska, a u napadu smo imali raznovrsnost, dobro smo reagirali na njihovu promjenu obrane. E, sad... Drugo poluvrijeme nije bilo tako dboro. Obrana nije bila više tako jaka kao prvih 30 minuta. U napadu su počela soliranja i takvom igrom protiv jačih reprezentacija nećemo ništa napraviti. Nakon dana odmora slijedi Njemačka, a pritisak je na njima. Nakon što su izgubili od Španjolske oni moraju tražiti novu pobjedu. Nama ta utakmica nije biti ili ne biti", rekao je Červar.

Inače šutljivi direktor Igor Vori, koji je, kao i uvijek dizao atmosferu u momčadi, pričao je kratko rekaonjemačkim novinarima:

Puno toga o igri Hrvatske rekao je komentar Slovenca na klupi Austrije, legendarnog Aleša Pajoviča.

"Hrvatska je zasluženo pobijedila, vidio sam da su i u Grazu bili odlični i za mene su oni glavni favoriti. Imali smo problema u napadu s Duvnjakom, on nas je mučio, a mi smo i dosta toga promašili i gađali stative i prečke. Rano smo potonuli i nije se bilo lako vratiti protiv takvog protivnika kojeg je na kraju zaštitio i Šego na vratima. Iskreno, nismo imali šanse s takvim Duvnjakom i ostalima i tom 5-1 obranom. Malo smo loše ušli u utakmicu, zatim smo pogađali u "drvo", ne u mrežu i nismo mogli bolje od ovoga. Bilyk nam je bio zatvoren, Božović nije imao svoj dan i još smo dobro prošli. Na poluvremenu sam se malo uplašio što će biti u drugom dijelu", rekao je Aleš Pajovič.

Iskreno je dodao i još jednom ponovio da Hrvatsku vidi u finalu...

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Linker
10. svibanj 2024 22:10