Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
VELIKI GAF DOMAĆINA

KAUBOJE PO DOLASKU DOČEKALO NEUGODNO IZNENAĐENJE: Pogledajte na kakvom će stolu za masažu naš fizioterapeut morati pripremiti pohod na europsko zlato!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2020. 20:44

Između dvije velike utakmice hrvatski su rukometaši iz Beča stigli u Stockholm. Švedska prijestolnica bit će domaćin završnog dijela Europskog prvenstva, a Kauboji će svoju polufinalnu utakmicu kontra Norvežana odigrati u petak s početkom u 18 sati.

Jasno, u danu odmora treba se pripremiti, kako energetski, tako i psihološki za dvoboj s dosad jedinom momčadi na prvenstvu koja je svaku utakmicu pobijedila. Norveška će zasigurno biti najteža prepreka za izabranike Line Červara koji su se neugodno iznenadili po dolasku u hotel.

Iako se radi o modernom zdanju koje će u sljedećih nekoliko dana biti dom za našu rukometnu momčad, tamo očito nedostaje nekih osnovnih stvari za trening i kvalitetnu pripremu.

Naime, hrvatska delegacija je, kako to obično biva, od švedskih domaćina po dolasku tražila jedan običan, najobičniji stol za masažu. Da bi naš liječnički tim na čelu s Damirom Kajbom kvalitetno pripremio rukometaše, stol mu je osnovno sredstvo.

Da ne bi ispalo da stol nismo dobili, jesmo. Ali mali. I to vrlo mali. Sve dočarava fotografija koju je Kajba i objavio na svom Facebook-profilu.

Linker
01. svibanj 2024 15:33