Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
PUN HVALE

LIJEPE RIJEČI OD PRVOG IGRAČA SRPSKE REPREZENTACIJE UOČI OKRŠAJA PROTIV 'KAUBOJA' 'Hrvatska je All Star momčad, a nama je to utakmica za čist obraz'

VLADIMIR CUPARA Vratar Srbije i mađarskog Veszprema uoči današnjeg dvoboja u Grazu
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 13. siječanj 2020. 16:08

Najveće ime Srbije na papiru je trenutno vratar Veszprema Vladimir Cupara.

Kako se iz vrhunskog kluba prešaltati na ovu stvarnost, ispali ste s Eura već nakon drugog kola?

- Ništa ja nisam pokazao dosad da bih mogao pričati o nekoj ozbiljnoj razini i prešaltavanju. Iskreno, to je tako. Naravno da mi je teško da smo ispali, ali bez obzira na sve, meni je čast igrati za svoju zemlju, jer to je ono što me nosi u karijeri. Mlada smo reprezentacija, borimo se sa sobom i s očekivanjima, nije lako, ali kažem - momcima se ne može ništa zamjeriti. Znam da su oni najviše željeli da bude drugačije, no, nažalost, nije tako ispalo.

I kako ćete se pripremiti za utakmicu s Hrvatskom?

- To je u prvom redu utakmica za čist obraz. Moramo to napraviti najbolje što možemo, sve drugo nije samo pitanje za nas.

LEIPZIG, GERMANY - APRIL 04: Tim Hornke (2nd right) of Germany is challenged by Vladimir Cupara (L), Mladen Krsmancic (R) and Vanja Ilic of Serbia during the handball international friendly match between Germany and Serbia at Arena Leipzig on April 4, 2018 in Leipzig, Germany. (Photo by Thomas Eisenhuth/Bongarts/Getty Images)
Thomas Eisenhuth Bongarts/Getty Images
Vladimir Cupara (skroz lijevo)

Razmišljanje o Hrvatskoj?

- Hrvatska je All Star momčad, ima top vanjsku liniju, crtu, a krila, iako su mlađi dio momčadi, ne zaostaju. U dobroj su formi, nošeni su publikom i favoriti apsolutno.

Imat će Hrvatska i veliku podršku?

- Lijepo je uvijek igrati pred toliko navijača, čak i kada ne navijaju za tebe. Ja nekako mislim da će to biti dobra utakmica, vama za sretan put dalje, nama za dostojan oproštaj od Eura.

Linker
19. svibanj 2024 11:59