Petar Nenadić (skroz lijevo)
 Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images
POZIV NA PROMJENU

VAPAJ BIVŠEG SRPSKOG REPREZENTATIVCA I NAJBOLJEG IGRAČA EUROPE 'Ovo više nema smisla, dotakli smo dno odavno, sad grcamo u mulju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2020. 12:18

Petar Nenadić, srpski rukometaš i najbolji igrač Europe za 2019. godinu koji je osvojio nagradu EHF-a za najboljeg pojedinca u Ligi prvaka, za Sportski žurnal je komentirao igru Srbije na Europskom prvenstvu.

Nenadić, inače igrač Veszprema, za srpsku reprezentaciju koja je na Euru u tri nastupa doživjela isto toliko poraza, ne igra već dvije godine.

"Svega sam se nagledao u dresu reprezentacije i svašta sam doživio. Atmosfera je uvijek bila dobra. Osim Vranješa i Hasanefendića, nismo imali pravog i stabilnog trenera. Dovodite nam više pravog trenera i da svi krenemo nešto raditi", zavapio je Nenadić.

"Svaki siječanj ista priča. U 15 godina smo samo dva puta prošli drugi krug i toga je stvarno dosta. Rezultat u Grazu je slika i prilika našeg rukometa koji u zadnjih 20 godina ne funkcionira. Sport nam vode pogrešni ljudi koji nemaju plana i cilja. Hoće li netko napokon preuzeti odgovornost za propast srpskog rukometa? Ovo više nema smisla. Mi više nemamo ništa, dotakli smo dno odavno, sad grcamo u mulju", poentirao je 33-godišnji Nenadić koji je sa srpskom reprezentacijom osvojio srebro na Euru 2012. godine.

Linker
07. svibanj 2024 22:33