Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
KOCKICA KAO U PRIČI

VELIKI VJETAR U LEĐA! HRVATSKI RUKOMETAŠI IMAT ĆE SJAJNU PODRŠKU Evo koliko se hrvatskih navijača očekuje po utakmici i kakve su cijene ulaznica

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. siječanj 2020. 15:43

Hrvatska rukometna reprezentacija trebala bi u Grazu, te kasnije u Beču, imati vrlo dobru podršku naših navijača. Zaključujemo to prema broju prodanih ulaznica namijenjenih našim navijačima te prema iskustvima s ranijih velikih natjecanja. Primjerice, Kauboji su prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Münchenu imali sjajnu potporu hrvatskih navijača, a slična bi situacija trebala biti i u austrijskim gradovima koji će ugostiti utakmice Europskog prvenstva.

Ivica Udovičić, direktor nacionalnih selekcija u Hrvatskom rukometnom savezu, rekao nam je kako HRS nije imao veze s ulaznicama i organizacijom dolaska navijača na utakmice. One se u slobodnoj prodaji još uvijek mogu kupiti na stranicama Eventima, na kojima je označeno kako će sektori 7, 8 i 9 biti namijenjeni hrvatskim navijačima za sve tri utakmice u skupini prvog kruga natjecanja.

Gradska dvorana u Grazu prima 6300 gledatelja, a u HRS-u očekuju da će navijači naše reprezentacije kupiti ulaznice i u ostalim sektorima. Ukupno ih se na utakmicama s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom očekuje više od tisuću i pol po utakmici.

Za Crnu Goru je ostalo još nekoliko stotina ulaznica, ali za zadnji dan kad je na redu ogled sa Srbijom u slobodnoj je prodaji tek dvadesetak ulaznica, i to na pozicijama iza golova.

Inače, HRS nije organizirao nikakva posebna događanja za navijače, koji će se u Austriji sasvim sigurno znati i bez toga dobro snaći. Jer, kad je zabava uz velika sportska natjecanja u pitanju, tada su Hrvati neslužbeni prvaci svijeta...

Utakmice za Graz i Beč od 29 do 99 eura

Želite li na utakmice prvog kruga u Graz, ulaznice na službenoj stranici Europskog prvenstva možete kupiti po cijenama od 29, 49, 69 ili 89 eura, ovisno o kategoriji. To su cijene za jednodnevni program, odnosno za dvije utakmice, a želite li cijeli paket, platit ćete 84, 139, 199 ili 249 eura.

Plasira li se Hrvatska u drugi krug, igrat će u Beču, a cijene ulaznica tamo se kreću od 29 do 99 eura, odnosno od 149 do 369 eura ako kupujete paket za četiri dana (12 utakmica), uz napomenu da se ulaznice za najjeftiniju kategoriju ne prodaju u paketu.

Linker
03. svibanj 2024 15:45