Dani Olmo

 MIGUEL MEDINA Afp
MODRI PUNE BLAGAJNU

Bliži se megatransfer Danija Olma: Velikan krenuo po bivšu zvijezdu Dinama, sve će biti riješeno do utorka

Bivši igrač Dinama je na meti brojnih velikana, a Englezi žele sve odmah riješiti
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2024. 13:49

Odlične igre Danija Olma na Europskom prvenstvu nisu prošle nezapaženo kod najvećih europskih klubova te bi vrlo lako Španjolac do utorka mogao imati novi klub.

Iako je dugo figuriralo da bi se Olmo mogao vratiti u Barcelonu iz čijih je mlađih selekcija otišao u Dinamo, financijski problemi katalonske momčadi mogle bi 26-godišnjeg nogometaša odvesti na Otok, i to u ruke Pepa Guardiole.

O zanimanju Manchester Cityja za Olma piše se već neko vrijeme, a sada je talijanski novinar Gianluca Di Marzio, specijaliziran za nogometne transfere, objavio kako ‘Građani‘ rade sve kako bi se ovaj transfer završio do utorka. Do tog trenutka, naime, vrijedi klauzula u njegovom ugovoru s Leipzigom po kojem on može otići ako bilo koji klub za njega ponudi 60 milijuna eura. To nije veliki iznos za igrača koji bi mogao postati najbolji strijelac, ali i najbolji igrač Eura...

Podsjetimo, to su dobre vijesti i za Dinamo kojem pripada 20 posto od zarade koju će Leipzig dobiti na tom transferu. Ode li Olmo za 60 milijuna eura, Modrima bi na račun trebalo sjesti oko šest milijuna eura.

Linker
06. rujan 2024 22:22