Josip Šutalo sa suigračima

 Bsr Agency/alamy/alamy/profimedia
ZANIMLJIV IZBOR

Branič Vatrenih izabran u najgoru momčad Eura, društvo mu rade Mbappé i Ronaldo

ESPN je nakon završetka Europskog prvenstva odabrao najbolju, ali i najgoru momčad turnira
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 22:09

Europsko prvenstvo je za nama, svode se posljednji računi pa se tako u raznim medijima biraju najbolje momčadi turnira. Na ESPN-u su, uz najbolju, odabrali i najgoru momčad Eura, a u njoj se našlo mjesta i za jednog Hrvata i to Josipa Šutala.

‘Igrajući na središnjoj obrambenoj poziciji koju je dugo zauzimao pouzdani Dejan Lovren, on i obrana Hrvatske su pokleknuli primivši tri gola protiv Španjolske i dva protiv Albanije te tako nisu uspjeli ostvariti svoj uobičajeni dugi ostanak na turniru‘, objasnili su na ESPN-u zašto je Šutalo u najgoroj momčadi turnira.

Ta momčad je posložena u sustavu 3-4-3, a u njoj se nalaze: Angus Gunn (Škotska) - Josip Šutalo (Hrvatska), Maximilian Wöber (Austrija), Ryan Porteous (Škotska) - Federico Chiesa (Italija), Antoine Griezmann (Francuska), Dominik Szoboszlai (Mađarska), John McGinn (Škotska) - Cristiano Ronaldo (Portugal), Benjamin Šeško (Slovenija), Kylian Mbappé (Francuska).

Što se najbolje momčadi Eure tiče, ESPN ju je sastavio u formaciji 4-2-3-1, a u njoj se nalaze: Giorgi Mamardašvili (Gruzija) - Jules Koundé (Francuska), Antonio Rüdiger (Njemačka), Jaka Bijol (Slovenija), Nuno Mendes (Portugal) - Rodri (Španjolska), Tijjani Reijnders (Nizozemska), Arda Güler (Turska) - Lamine Yamal (Španjolska), Niclas Füllkrug (Njemačka), Nico Williams (Španjolska).

Linker
17. srpanj 2024 04:34