Rumunjska slavi plasman na Euro 

 ATTILA KISBENEDEK Afp
LUDNICA NAKON SUSRETA

‘Gdje si, slomit ću te‘: U euforičnom slavlju u svlačionici pažnju ukrala čudna poruka za Realovu zvijezdu

U izravnom prijenosu putem Instagrama igrač španjolske lige malo se ‘opustio‘
Piše: SNObjavljeno: 19. studeni 2023. 23:37

Veličanstvena noć je iza reprezentacije Rumunjske. Pobjedom u Mađarskoj protiv "domaćeg" Izraela na Paco Areni (2:1), izabranici Edwarda Iordanescua osigurali su europsku smotru, a junacima se nazivaju dobro nam poznata prezimena - Hagi i Puscas.

Prvi je sin legendarnog Gheorghea Hagija, dok drugi - George Puscas - nema nikakve veze s Ferencom, no mnogi će mu tako tepati nakon što doveo Rumunjsku u vodstvo već u 10. minuti.

Rumunji su euforično proslavili plasman u Njemačku, tim više što su propustili prošlu europsku smotru. Pjesma, ples i čista ludnica u svlačionici obilježile su slavljeničku atmosferu u Felcsútu, no mnogima je u oko upao i jedan "neslavan" trenutak. Naime, tijekom bučnog slavlja u rumunjskoj svlačionici, branič Andrei Ratiu upalio je kameru i počastio fanove na Instagramu prijenosom uživo. Društvo mu je pravio veznjak Razvan Marin, a osim pratitelja - rumunjski dvojac "počastio" je i Viniciusa Juniora.

- Vinicius, gdje si? - sarkastično je priupitao Marin, da bi Ratiu brzopotezno dodao:

- Vini, slomit ću te!

Budući da rumunjski dvojac ove poruke poručuje s osmjehom, za pretpostaviti je da je riječ o običnoj šali, a vrijedi spomenuti da se Ratiu i Vinicius dosta dobro poznaju.

Ratiu je branič, točnije desni bek Rayo Vallecana i premda nije standardni prvotimac, dobio je 90 minuta u ogledu s Kraljevima u 12. kolu španjolske La Lige. Rayo je uspio izvući bod (0:0), a Ratiu je zaradio brojne pohvale španjolskih kritičara.

Linker
29. travanj 2024 13:58