GIORGIO VIERA Afp
ODLUČILA REAGIRATI

Ivana Knoll nakon brojnih optužbi uoči Eura žestoko uzvratila medijima: ‘Pišete gluposti...‘

Iznimno je popularna u navijačkome svijetu i prate je mnogi vodeći tabloidi
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2024. 20:41

Ivana Knoll žestoko je oplela po medijima, dio kojih je špekulirao da traži besplatne ulaznice za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

- Dragi mediji, pišete gluposti. Idem na EURO i kupila sam sve karte. Niti mi Savez niti bilo tko drugi ne poklanja kao nikad prije - napisala je na Instagramu.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru popularnost joj je brutalno skočila, skupila je više od 3,7 milijuna pratitelja na Instagramu, ali bez nogometa je ipak izgubila gotovo 700.000 onih koji čitaju njezine objave te sada pleše na rubu tri milijuna, piše Slobodna Dalmacija.

Nije ni to za bacit‘, naravno, mnoge bi ‘instagramuše‘ ‘ubile‘ za dio njezine vojske sljedbenika, a vjerujemo i kako će u Njemačkoj Knoll Doll biti u pravoj formi te možda i probiti četiri milijuna. S gomilom hrvatskih gastarbajtera osjećat će se kao doma.

Britanski The Sun nije propustio priliku za naslov: "Najseksi navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll sprema se ukrasti pažnju na Euru 2024", dok je američki portal OutKick objavio: "Zvijezda Svjetskog prvenstva Ivana Knoll se skinula i najavila dolazak na Euro 2024".

Njemački Bild nazvao ju je "Miss Hrvatske 2024.", ističući njezinu najavu kao spektakl na Europskom prvenstvu. Čak je i afrički sportski portal Sports Brief izvijestio: "Euro 2024: Dama koja je proglašenja najljepšom navijačicom na svijetu sprema se ukrasti show na turniru".

image
GIORGIO VIERA Afp

Linker
16. svibanj 2024 20:41