OSCAR DEL POZO Afp
NAPISAO PA OBRISAO

Morata za vrijeme velikog slavlja Španjolaca poslao poruku: ‘Svi ste me željeli izbaciti‘

Kapetan španjolske reprezentacije i član Atlética dovodi se u kombinacije s transferom u Milan
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 07:43

Španjolski nogometaši dobili su veličanstveni doček u Madridu nakon osvojenog naslova prvaka Europe, a kapetan Álvaro Morata je tijekom cijelog slavlja na društvenim mrežama poslao poruku koja se nije svidjela navijačima Atlética ni svim drugima oko kluba.

Naime, za vrijeme parade ulicama Madrida Morata je na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj se na autobusu s nogometašima Španjolske vidi zastava Atlética.

Jedan od njegovih pratitelja na Instagramu tu je fotografiju komentirao na sljedeći način: ‘Puno zastava Atlética, ali on odlazi u Milan‘ da bi mu Morata brzo odgovorio:

‘Sada ne mogu otići, ali nakon Borussije Dortmund svi ste me željeli izbaciti iz kluba‘, napisao je Morata. Ta je objava dobila mnoge reakcije, nogometaš ju je kasnije izbrisao, ali ostao je trag da je bila napisana.

image

Moratina objava na Instagramu

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Priča oko njegovog odlaska u Milan se pojavila posljednjih dana, a komentirao ju je i Enrique Cerezo, predsjednik Atlética:

- Izgleda da on odlazi, barem po onom što čitamo u novinama. Morata nam je rekao da ostaje, a sada se pojavljuju vijesti da odlazi. Nema nikakvih problema, on je sjajan igrač i odlična osoba. Ako želi otići, nitko ga neće zaustaviti. Ni ja ni Atlético - rekao je Cerezo.

Linker
16. listopad 2024 23:48