MARCO IACOBUCCI/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
DRUŽENJE S VATRENIMA

FOTO Mourinho pozdravio Vatrene, pa oduševio objavom: ‘Nikad nije zaigrao za mene, ali volio bih da jest‘

Special One na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografije druženja s Vatrenima
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2024. 19:33

Jedan od najtrofejnijih trenera svih vremena Jose Mourinho dočekao je hrvatske reprezentativce u hotelu po dolasku u Portugal te proveo kratko vrijeme u razgovoru s kapetanom Lukom Modrićem, vratarom Dominikom Livakovićem i Dalićevim pomoćnikom Marijom Mandžukićem.

Hrvatski nogometni savez objavio je fotografije druženja, a iste je na svojim društvenim mrežama podijelio i Jose Mourinho. I oduševio Hrvate! Ne zbog samog čina objave fotografije, već opisa iste.

"Jedan je igrao za mene, drugi će igrati za mene, a treći nikad nije igrao za mene, ali volio bih da jest", napisao je Special One uz fotografiju na kojoj pozira s hrvatskim trojcem.

Jasno je i na koga se koji dio odnosi. Modrić je onaj koji je igrao za njega, štoviše upravo ga je Portugalac doveo u Real Madrid te zamolio navijače da imaju strpljenja jer će se jednog dana zaljubiti u njega. Ispostavilo se da je previdio budućnost.

Nadalje, Livaković je onaj koji će igrati za njega budući da je Portugalac preuzeo klupu Fenerbahčea. A Mandžo? On je taj koji nikad nije zaigrao za Mourinha, a Portugalac bi volio da jest.

Tko ne bi? Neumoljivi borac, ratnik, koji je ostavljao srce na travnjaku baš svaki put kad bi na njega kročio. Upravo zato ove Mourinhove riječi ne čude, ali sigurno da imponiraju...

Linker
29. rujan 2024 00:35