PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
OŠTAR ISTUP

Bivši as Njemačke žestoko opleo po Ronaldu i njegovim suzama: ‘To je potpuna glupost, on misli samo o sebi‘

Dietmar Hamann je bio žestok prema slavnom Portugalcu i njegovoj reakciji nakon promašenog kaznenog udarca
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2024. 20:13

Portugal je u teškoj utakmici protiv Slovenije izborio četvrtfinale Europskog prvenstva. Naši zapadni susjedi odigrali su odličnu utakmicu te ispali tek nakon jedanaesteraca, a jedna od najvećih priča utakmice je bio Cristiano Ronaldo.

Slavni Portugalac je, naime, u 105. minuti promašio kazneni udarac, odnosno bolje rečeno da mu ga je obranio Jan Oblak. Nakon toga Cristiano Ronaldo se - rasplakao. Suigrači su ga tješili na terenu, a oko toga se danas vodi dosta polemika. Svoje mišljenje o svemu je dao nekadašnji slavni njemački nogometaš Dietmar Hamann.

- Moram priznati da sam i ja povjerovao da je Cristiano Ronaldo postao momčadski igrač više nego što je to bio prije. I ja sam povjerovao u te gluposti, ali mislim da je opet pokazao svoje pravo lice - rekao je Hamann za irsku televizijsku kuću RTE te nastavio:

- Kad je počeo plakati nakon što nije iskoristio kazneni udarac na polovici produžetka. U tom trenutku sam pomislio kako se sve i dalje vrti oko njega.

Bivši njemački as mišljenja je kako je portugalski izbornik Roberto Martínez morao reagirati nakon cijele situacije.

- Nikada nisam vidio tako nešto, jer čim pokažeš svoje osjećaje, čim postaneš emotivan, gotovo je. To je bila točka u kojoj je trener morao reći: ‘Moraš izaći iz igre jer nisi u pravom stanju da nastaviš igrati‘.

Cristiano Ronaldo je ostao u igri te pucao prvi jedanaesterac kojeg je ovaj put - postigao.

- Moram mu dati kredit za preuzimanje odgovornosti i pucanje prvog jedanaesterca. Izveo ga je dobro, to je bio dobar udarac. No, priča o tome kako je on postao momčadski igrač je potpuna glupost. On samo misli o sebi - zaključio je Hamann.

Linker
02. srpanj 2024 20:16