TOBIAS SCHWARZ Afp
LEGENDA U MIROVINI

Kroos otvorio dušu i prepričao ‘nevjerojatnu‘ vožnji autobusom: ‘Bio sam jako ljut na sebe‘

"Do šest ujutro smo razgovarali o osjećajima nakon utakmice"
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2024. 21:20

Toni Kroos je u svom podcastu ‘Einfach mal Luppen‘ rekao da neće gledati polufinalne utakmice jer smatra da "neće biti kvalitetnije utakmice od one između Njemačke i Španjolske u četvrtfinalu".

Bivši igrač Real Madrida bio je duboko povrijeđen ispadanjem Elfa, uspoređujući utakmicu s finalom Lige prvaka 2012. godine protiv Chelseaja, koje je izgubio na Allianz Areni, dok je bio igrač Bayerna.

- Baš kao i s Bayernom, san o naslovu kod kuće raspršen je porazom. Vožnja autobusom bila je nevjerojatna, ali ne sjedite samo tri sata u tišini, nego i lijepo razgovarate.

Po dolasku u sjedište Njemačke, Kroos je rekao da su do šest ujutro razgovarali o osjećajima nakon utakmice, zaključivši da "je ovo skupina dobrih ljudi, a ne samo dobrih igrača". Također je izrazio zadovoljstvo radom Juliana Nagelsmanna, te da "može biti zadovoljan što je pravilno formirao momčad".

Njemački veznjak također je dodao da se sljedećih dana nije osjećao dobro.

- Nevjerojatno kako glava kontrolira tijelo, glava mi je bila toliko loša da ništa nije radilo.

Potvrdio je i da je na početku produžetaka osjećao nelagodu s grčevima u bedrima, listovima i aduktorima te da mu ne bi odgovaralo da je bio zamijenjen.

- To nema veze s čašću, to je srce normalnog nogometaša, bio sam jako ljut na sebe jer me tijelo malo iznevjerilo - zaključio je.

Kroos je istaknuo da se još uvijek ne osjeća kao bivši nogometaš, te da bi ionako bio na odmoru u ovom trenutku. Rekao je da je osjećaj tuge vezan samo uz eliminaciju protiv Španjolske.

Linker
06. rujan 2024 00:55