Darijo Srna i Antonio Cassano

 GIUSEPPE CACACE/AFP/PROFIMEDIA Giuseppe Cacace/afp/profimedia
SASUO DRVLJE I KAMENJE

Legenda Azzurra bez dlake na jeziku: ‘Italija je sra**, nemamo ideje ni mu*a. A Spalletti je genije‘

Antonio Cassano tvrdi da je upozoravao Spalletija da su Azzuri jako loši i da je to vrući krumpir
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2024. 12:21

Dojmovi se u Italiji još nisu slegli, tamošnji mediji svakodnevno traže razloge debakla na Euru. Svoje viđenje situacije, bez dlake na jeziku, dao je i bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano, inače uz Marija Balotellija najbolji strijelac Italije na europskim prvenstvima.

Stao je u obranu izbornika Luciana Spallettija te sasuo drvlje i kamenje po igračima.

- Sranje smo, to je stvarnost. Bez osobnosti, bez ideje, bez mu*a, bez ičega. Izbornik nije mogao više od ovoga. U stvarnosti, ovi prosječni igrači koji kažu da su dobri trebali bi se istaknuti, a umjesto toga... Mi smo loši.

image

Antonio Cassano

ROSS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bivši napadač Azzurra otkriva da je razgovarao sa Spallettijem o razini reprezentacije uoči početka smotre. I da je upozoravao...

- Upozoravao sam izbornika da je reprezentacija jako loša i da je to vrući krumpir, ali uvijek ću biti uz njega, jer on je genije. U Italiji samo razmišljaju o špekulacijama umjesto da igraju, ali mi smo imali genijalca na klupi.

Pomalo kontradiktorno ranijim izjavama, prozvao je medije zbog odnosa prema Azzurrima.

- Najsramotnija stvar su uvrede nekih novinara. Degutantno je i skandalozno da se takvim naslovima smije vrijeđati igrače i izbornika. Trebalo bi ih biti sram - ustvrdio je Cassano samo nekoliko trenutaka nakon što je sam talijansku reprezentaciju nazvao "sranjem"...

Linker
07. rujan 2024 03:48