Cvitanović i Ivković

 SCREENSHOT
SVE ZBOG DANIJA OLMA

Neugodna situacija u studiju HTV-a: Ivković spomenuo Mamiće i Bjelicu, onda se javio Cvitanović

"Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider", počeo je Cvitanović
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2024. 23:29

Postigavši pogodak protiv Francuske u polufinalu EURO-a u Njemačkoj, španjolski nogometaš Dani Olmo izjednačio se na vrhu ljestvice strijelaca s tri gola. Olmo se upisao među strijelce u osmini finala, četvrtfinalu, te sada i u polufinalu.

U pobjedi protiv Gruzije s 4-1 u osmi finala, bivši igrač zagrebačkog Dinama je zabio posljednji pogodak na utakmici u 83. minuti. Protiv Njemačke u četvrtfinalu je zabio za 1-0 u 51. minuti, dok se protiv Francuske upisao u strijelce u 25. minuti pogodivši za vodstvo 2-1.

image
ODD ANDERSEN Afp

Zaista je sjajno odigrao Olmo protiv Francuske, a hvalospjeve je doživio i u studiju HRT-a gdje su ga posebno pohvalili Mario Cvitanović, Tomislav Ivković i Robert Matteoni.

- Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider - rekao je Cvitanović, a potom se na njega nadovezao Ivković.

- Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio.

Potom je reagirao Cvitanović:

- Bio je još i kod mene.

Ivković:

- Da, ali u B momčadi.

Cvitanović:

- Ne, u prvoj momčadi.

Ivković:

- Dobro, ali kratko.

Cvitanović:

- Ne, godinu dana. Krucijalnih za njega.

Linker
09. srpanj 2024 23:41