Engleska je i s lošom igrom došla do finala Eura

 KENZO TRIBOUILLARD Afp
NE SMIRUJU SE KRITIKE

Nogometna legenda oštro udarila po Englezima: ‘Sra*e od momčadi‘

Rafael van der Vaart je kritizirao igru ‘Gordog Albiona‘ u polufinalnoj utakmici protiv Nizozemske
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2024. 11:14

Engleska je izborila finale Europskog prvenstva u nogometu, ali ‘Gordi Albion‘ je malo koga oduševio svojim igrama na ovom turniru. Gareth Southgate igra pragmatični nogomet, toga se drži cijelo vrijeme i ne obazire se na kritike sve dok ga rezultat služi.

Rezultat ga, očigledno, itekako služi, ali kritika ne nedostaje. Jednu od njih je dao bivši nizozemski reprezentativac Rafael van der Vaart koji u najmanju ruku nije bio oduševljen kako je Engleska došla do pobjede protiv Oranja.

- Kakva je to us**na momčad. U jednom trenutku su prestali igrati nogomet, nisu željeli napraviti ništa više. To je nevjerojatno s obzirom na to koliko dobrih igrača imaju u momčadi - rekao je Van der Vaart koji je kritizirao i igru nizozemske momčadi:

- Ni mi nismo napravili puno više, imali smo samo nekoliko šansi. Trebalo je biti puno više od nogometa nego što je bilo.

Kritike oko Engleza su postojane, ali Southgate ima rezultat. U finalu je Europskog prvenstva, a ako i osvoji naslov nikoga neće biti briga što je do toga došla us**na momčad...

Linker
17. rujan 2024 22:52