FABRICE COFFRINI Afp
NE PODNOSE GA

Prema jednom Španjolcu tribine su nemilosrdne. Kad god primi loptu, pljušte žestoke reakcije

Našao se u središtu kontroverze i sad je zbog toga na udaru dijela navijača
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2024. 22:09

Rana je još svježa, a prema scenama iz Münchena čini se da brojni Nijemci neće samo tako zaboraviti Marca Cucurellu. Španjolski reprezentativac u utorak je osvanuo u udarnih 11 Luisa de la Fuentea, a od samoga početka polufinala Furije i Francuza 25-godišnji branič našao se na udaru tribina. Barem onog dijela kojeg su popunili njemački navijači koji su došli pogledati ovu bitku velikana. Iako, naravno, nije isključeno da su u svemu imali i pomoć još pokojeg posjetitelja, pogotovo onog s francuske strane.

Kad god bi došao u kontakt s loptom, Cucurella bi bio suočen s glasnim zvižducima i negodovanjem s tribina. Pretpostavit ćemo, zbog kontroverzne situacije iz četvrtfinala u kojem su Španjolci izbacili domaćina Eura.

image
FABRICE COFFRINI Afp

Podsjetimo, upravo je Cucurella prošloga petka rukom u kaznenom prostoru kod rezultata 1:1 zaustavio pokušaj Jamala Musiale. Nijemci su tada skočili, bili uvjereni da će u produžetku sudac pokazati na bijelu točku, ali Anthony Taylor samo je odmahnuo rukom, a njegovu odluku potvrdili su iz VAR sobe.

Možda bi nekako Nijemci i prešli preko svega da su na kraju umjesto Španjolca završili u polufinalu, ali Mikel Merino je u 119. minuti pobjedničkim pogotkom srušio njihove snove.

Linker
02. kolovoz 2024 13:21