GRZEGORZ WAJDA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NIJE SI MOGAO POMOĆI

Procurio video: Pogledajte kako je Yamal pokušao trolati Mbappéa, Španjolca spriječili u posljednji trenutak

Tinejdžerska senzacija htjela je bocnuti novo pojačanje Real Madrida
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2024. 12:02

Lamine Yamal je jedan od ključnih igrača španjolske nogometne reprezentacije i jedan od najzaslužnijih što su Španjolci izborili finale Eura.

Španjolska je u polufinalu s 2:1 izbacila Francusku, a uoči te utakmice francuski nogometaš Adrien Rabiot je istaknuo kako će se 16-godišnji Yamal morati ‘potruditi više nego do sada‘ kako bi odveo Španjolce u finale. Tinejdžerska senzacija na to je odgovorila Instagram objavom koja je uključivala šah, a nakon utakmice je u kameru poručio: ‘Pričajte sada, samo pričajte‘, a potom objavio i ‘šah-mat‘ na Instagramu.

Yamal je svoje trolanje htio podići na još višu razinu, a nova meta je trebao biti Kylian Mbappé koji je uoči Eura potpisao za Real Madrid, najvećeg rivala Barcelone u kojoj Yamal i igra. Mladi Španjolac je ulovljen kako na konferenciju za medije unosi masku Nindža kornjače što se povezuje s Mbappéom.

Njegov pokušaj nove šale na račun Francuza i Mbappéa je spriječio španjolski PR koji mu je oduzeo masku prije ulaska na konferenciju. Ipak, kamere su sve zabilježile i video je postao hit.

image

Lamine Yamal i Kylian Mbappe

FABRICE COFFRINI Afp

Linker
08. rujan 2024 01:35