Phil Foden

 OZAN KOSE Afp
NEMILOSRDNI KOMENTARI

Pršte kritike na očajne Engleze, fanovi tjeraju Southgatea, pojavio se i urnebesni video s Bidenom

Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 19:02

Ništa se nije promijenilo, Englezi i dalje izgledaju očajno, a Gareth Southgate do krajnosti testira živčane stanice tamošnje javnosti. Nakon prvih 45 minuta utakmice sa Slovačkom, reprezentativci Tri lava s gorčinom su otišli na predah, a pratitelji diljem svijeta zasuli ih nizom kritika.

Brzopotezni pogled na vodeće engleske portale i društvene medije ne nudi ništa dobro za Gordi Albion.

"Southgate je zalijepljen za svoju stolicu umjesto da koordinira momčad. U poluvremenu mora održati jedan od najvećih timskih razgovora u svom životu", navode novinari BBC-a u tekstualnom prijenosu uživo.

Daily Mail smatra da su neuvjerljive i usporene partije Engleske postale nešto s čime se jednostavno treba pomiriti...

"Čini se da je ovo naša realnost. Šokira nas pogodak i onda se ne možemo uzdići... Ili ćemo oživjeti ili potpuno propasti", zaključuje spomenuti portal uz dodatne kritike Southgateu.

image

Gareth Southgate

ADRIAN DENNIS Afp

"Nije smio gubiti ni trenutak, morao je već oko 30. minute napraviti barem jednu izmjenu. Moramo biti iskreni, ovo je još jedno loše izdanje Engleske i imamo sreće što je samo 0:1 na poluvremenu."

Na društvenim mrežama ne treba se toliko brinuti za ukus, stoga ne čudi da hrpa pratitelja Southgatea časti porukama "glupane", "neznalico" i tomu sličnim izrazima, a oni malo dosjetljiviji govore da "izbornik vjerojatno ne mijenja ni pozu u krevetu kad ga supruga to zatraži", ukazujući na to da je od početka prvenstva dosljedan gotovo pa istom sastavu, iako ne donosi frapantne rezultate.

Pojavila se i usporedba engleske obrane s Joeom Bidenom. Video pokazuje jednu od učestalih scena zbunjenosti američkog predsjednika, a takvim se pokazala i defenzivna linija Engleske u 25. minuti.

Kritičarima se pridružio i proslavljeni Alan Shearer.

"Posjed 77%. Nula udaraca u okvir. Ovaj čovjek je užasan, uvedi Gordona i Palmera", napisao je Shearer na X-u s posebnom porukom za Southgatea.

Linker
30. lipanj 2024 19:04