Luis de la Fuente

 ODD ANDERSEN Afp
ZVUČI NEREALNO

Španjolac odlazi u trenutku najveće slave? Amerikanci plasirali nevjerojatnu vijest: ‘Kontaktirali su nas‘

‘Njegovi predstavnici preispitali su situaciju‘, navodi ugledni prekooceanski list
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2024. 06:53

Osvojio je europsko zlato s U-19 selekcijom Španjolske, potom je isto učinio i s reprezentativcima U-21 vrste, a evo ga sada i na najprestižnijem kontinentalnom tronu! Luis de la Fuente istinski je čudotvorac, jedan od rijetkih koji je na ovom Euru uspio natjerati nacionalnu momčad da izgleda poput vrhunskog kluba koji zajedničke treninge drži svaki dan, a ne tek nekoliko puta godišnje.

I dok glasila diljem svijeta "skidaju kapu" sjajnom izborniku Španjolske, iz uglednih medijskih krugova Sjedinjenih Američkih Država stižu uistinu nevjerojatne vijesti. Naime, Washington Post neposredno nakon trijumfa Furije objavljuje da je De la Fuente "zagrijan" za prekooceanski biznis!

image

Luis de la Fuente

TOBIAS SCHWARZ Afp

"Luis de la Fuente zainteresiran je za posao u reprezentaciji SAD-a", stoji u naslovu spomenutog medija, koji tvrdi upravo to što ste pročitali - španjolskog izbornika zanima SAD. Molim?

Koliko god zvučalo ludo, Washington Post tvrdi da priča ide upravo tako:

"Predstavnici De la Fuentea kontaktirali su Nogometni savez SAD-a da bi preispitali situaciju nakon što je izbornik Gregg Berhalter otpušten prošlog tjedna. Massoud Roushandel potvrdio je našem listu da su on i Vicente Montes u petak obavijestili sportskog direktora Federacije Matta Crockera o De la Fuenteovom interesu u posao. Roushandel je predsjednik Global Elite Sports Grupe, američko-španjolske tvrtke za upravljanje, a blisko surađuje s Montesom, istaknutim španjolskim agentom", stoji u tekstu, a pretpostavke mogućih scenarija završavaju iskazom da "Savez ne želi komentirati potencijalne kandidate".

Povlačenje Luisa de la Fuentea u trenutku kad je dosegao vrhunac i pokorio Europu? U to je zaista teško povjerovati...

Linker
02. rujan 2024 06:38