FABRICE COFFRINI Afp
GORČINA USRED SLAVLJA

Španjolac se nakon finala okomio na navijače: ‘Sramota je kako su se ponašali‘

Daniju Vivianu nisu najbolje sjeli zvižduci upućeni njegovom suigraču Marcu Cucurelli
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2024. 06:20

Koju minutu nakon što je španjolska nogometna reprezentacija izbacila Francusku (2:1) i ušla u svoj peti finale europskih prvenstava, dio igrača La Roje počeo je "kapati" pred novinare i iznositi prve dojmove.

Među njima je bio i Dani Vivian, kojemu je izbornik Luis de la Fuente u polufinalu dao 33 minute, nakon što je u prve dvije utakmice nokaut faze ostao sjediti na klupi.

Stoper Athletica se u nekoliko navrata u završnici utakmice odlično nosio s Mbappéom, ali nakon utakmice nije govorio o tome, nego o situaciji koja ga je prilično zaboljela. Bili su to zvižduci upućeni njegovom suigraču Marcu Cucurelli, čije igranje rukom u četvrtfinalu protiv Njemačke publika nije zaboravila. Vivian se zato okomio na one koji su zviždali.

- Zviždanje i negodovanje na račun Cucurelle su bili sramotni. Ne razumijem igrače koji su došli na stadion samo zato da bi negodovali i zviždali - izjavio je Vivian.

image

Marc Cucurella

TOBIAS SCHWARZ Afp

Cucurella je prije utakmice sa smiješkom odgovarao na pitanja o negativnim reakcijama zbog sudačke odluke u četvrtfinalu.

- Ja sam samo igrač. Ako suci kažu da nije bilo igranje rukom, onda ja kao igrač to poštujem. A ako mi kažete da sudački eksperti također kažu da nije bilo igranje rukom, onda nije bilo igranje rukom.

Linker
06. rujan 2024 02:54