ANDRE WEENING/ORANGE PICTURES/SH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
OCJENE MARCE

Španjolci u analizi ‘uništili‘ Francuze: ‘Olmo je od tog čovjeka napravio ogroman nered‘

Adrien Rabiot i Aurélien Tchouaméni za Marcu su bili najlošiji pojedinci iz redova suparnika
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2024. 23:47

Nogometna reprezentacija Španjolske plasirala se u utorak u finale Eura nakon što je u prvom polufinalnom ogledu u Münchenu pobijedila Francusku s 2:1. "Tricolori" su poveli u devetoj minuti pogotkom Randala Kolo Muanija, ali "Furija" je do kraja poluvremena okrenula rezultat golovima Laminea Yamala u 21. i Danija Olma koji je mrežu zatresao četiri minute kasnije. Rezultat se nakon toga više nije mijenjao.

Španjolci slave svoje već peto finale Eura, a njihovi mediji usput se bave i poraženim Francuzima pa je tako na Marci osvanuo pogled na nastup izabranika Didiera Deschampsa.

image

Aurélien Tchouaméni

TOBIAS SCHWARZ Afp

Adrien Rabiot s ocjenom 4 i Aurélien Tchouaméni s 4.5 za Marcu su bili najlošiji pojedinci iz redova suparnika.

"Ustalio se francuskom veznom redu nakon što je Euro započeo s ozljedom noge, a sad je Olmo napravio ogromni nered od njega i to kod akcije koja je vodila do 2:1. A obrambeni dueli trebali bi biti jedna od njegovih snaga", stajalo je između ostalog uz Tchouaménijevu ocjenu, dok uz Rabiota piše:

"Puno je pričao na konferenciji za mediji, spominjao je i Laminea, a Španjolac je plesao oko njega."

image

Adrien Rabiot

TOBIAS SCHWARZ Afp

Za Marcu je, spomenimo i to, najbolji Francuz bio "uvijek moćni i odlučni u napadu" Theo Hernández. Njemu su dodijelili ocjenu 7.

Linker
21. rujan 2024 06:28