KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Kieran Mcmanus/shutterstock Editorial/profimedia
NEOČEKIVANI ‘PREKRŠAJ‘

Trenutak kada je utihnula čitava Španjolska: Kapetan otkrio pravo stanje nakon scene koja je zabrinula naciju

Moratu je za vrijeme proslave na terenu sasvim slučajno pokosio zaštitar
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2024. 11:10

Furija je preokretom protiv Francuske (2:1) izborila veliko finale Eura, a nakon utakmice čitavu je Španjolsku zabrinuo kapetan Alvaro Morata. Naime, spomenutog je za vrijeme proslave na terenu sasvim slučajno pokosio zaštitar da bi se napadač potom uhvatio za koljeno i šepajući napustio teren.

Bila je to neugodna scena za sve navijače La Roje, ali prema posljednjim informacijama s Moratom je sve u redu i trebao bi konkurirati za nastup u finalu.

Španjolci su sinoć napustili svoj hotel u Münchenu te se zaputili prema Schwarzwaldu gdje će boraviti sve do posljednjeg susreta u Njemačkoj, a izbornik Luis de la Fuente još je jednom pozvao navijače da nastave podržavati svoju reprezentaciju.

image
JAVIER SORIANO Afp

Javio se kratko i Morata koji je na pitanje o svojem fizičkom stanju i ‘incidentu‘ poručio:

- Ništa strašno, bilo je to za žuti karton - rekao je napadač Atletico Madrida i time jasno dao do znanja kako izbornik na njega može računati.

Španjolskoj će to biti peto finale, do sada je slavila tri puta (1964, 2008, 2012), dok je 1984. izgubila od Francuske. U drugom polufinalu u srijedu se u Dortmundu sastaju Nizozemska i Engleska.

Finale je u nedjelju, 14. srpnja u Berlinu.

Linker
18. listopad 2024 05:07