Bradley Collyer/pa Images/profimedia
NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO: Totalni kaos nakon polufinala, fotograf uklizao Španjolcu i ozlijedio mu koljeno?!

‘Prilično šepa i izgleda uzrujano. Bože, zamislite da se nešto takvo dogodi‘, rekao je Gary Lineker
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2024. 23:46

Španjolska je prvi finalist Eura. U polufinalnom susretu protiv Francuza La Roja je slavila rezultatom 2:1 i tako osigurala prvo mjesto u velikom finalu koje je na rasporedu u nedjelju u 21 sat u Berlinu. U utakmici je zablistao Lamine Yamal, a uz njega je sjajno odigrao i Dani Olmo te postigao pogodak vrijedan pobjede.

Nakon utakmice igrači su utrčali na teren proslaviti pobjedu. Ipak, nedugo nakon početka slavlja dogodila se uistinu neobična situacija. Jedna od službenih osoba na utakmici (vjeruje se da je riječ o fotografu) se pridružila okupljenim igračima te se na samom kraju pri dolasku poskliznuo i pritom srušio Álvara Moratu.

Na prvu se čini kako je Morata nakon ovog "duela" napravio bolnu grimasu, a dio medija piše i da je iskrenuo koljeno, no ta informacija još nije potvrđena. U svakom slučaju, nije to izgledalo kao ugodna situacija, a bilo bi zaista velika nesreća da Morata zbog situacije propusti nadolazeće finale u Berlinu...

Situaciju pogledajte OVDJE.

BBC Sport je prenio slike Moratinog sudara, a voditelj Gary Lineker je rekao:

- Upravo sam saznao za mogući problem. Vidjeli smo slike Morate. Fotograf za kojeg vjerujemo da se poskliznuo, uklizao, i izgleda kao da mu je izvrnuo koljeno. Mislim, to bi bio najveći mogući peh. Očito je bio izvan terena za igru. Izašao je, ali nadajmo se da nije ozbiljno. Ne to bi čovjek poželio nikome.

image
Kieran Mcmanus/shutterstock Editorial/profimedia

Daljnje slike prikazane su kasnije u programu, s Moratom koji čuči kako bi se uhvatio za koljeno. Lineker je dodao:

- Možete ga vidjeti kako trči unutra, posklizne se, uhvati ga. Nisam siguran da izgleda previše loše. Nadam se da to nije tako loše, nema fizioterapeuta oko njega. Ali možemo vidjeti da se i dalje muči. Prilično šepa i izgleda uzrujano. Bože, zamislite da se nešto takvo dogodi neposredno prije finala. Užasno loša sreća.

Španjolska će svog suparnika u finalu saznati nakon utakmice Engleske i Nizozemske koja je na rasporedu u srijedu od 21 sat.

image
Mathias Bergeld/bildbyran Photo Agency/profimedia
image
Bradley Collyer/pa Images/profimedia
image
Kieran Mcmanus/shutterstock Editorial/profimedia

Linker
21. kolovoz 2024 11:20