SCREENSHOT
ZALUĐENI NOGOMETOM

VIDEO: Vlak se zaustavio da bi putnici kroz prozor gledali kraj jedne od najluđih utakmica Eura!?

Turska će u četvrtfinalu igrati protiv Nizozemske. Susret je na rasporedu 6. srpnja u 21 sat
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2024. 17:10

Nogometna reprezentacija Turske kao posljednja se plasirala u četvrtfinale Europskog prvenstva u Njemačkoj, u Leipzigu je pobijedila Austriju rezultatom 2:1. Junak turske pobjede u osmini finala bio je Merih Demiral koji je postigao dva pogotka, a ne smije se zaboraviti niti vratar Mert Gunok koji je upisao spektakularnu obranu nekoliko sekundi prije kraja susreta.

Taj potez i kraj utakmice označili su veliko slavlje u turskim redovima, ali i među navijačima, koji su poznati kao neki od najstrastvenijih u svijetu nogometa, a i zabilježena je jedna pomalo nevjerojatna scena u Istanbulu. Naime, tijekom utakmice, na željezničkoj pruzi iznad fan zone zaustavio se vlak da bi putnici nakratko mogli pogledati utakmicu!

Nakon što je stao, navijači su eruptirali od oduševljenja, a nakon nekoliko sekundi nastavio je svojim putem, dok su okupljeni i dalje pratili posljednji sraz osmine finala ovog natjecanja.

Turska će u četvrtfinalu igrati protiv Nizozemske. Susret je na rasporedu 6. srpnja u 21 sat, a igrat će se na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Linker
04. srpanj 2024 17:10