Jude Bellingham

 OZAN KOSE Afp
NEOBJAŠNJIVA GESTA

VIDEO Zar je ovo stvarno bilo potrebno? Pogledajte odvratan potez Bellinghama nakon golčine za pamćenje

Pogodak Slovacima istinska je ljepota nogometa, a ono što je uslijedilo je - sve suprotno
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 20:55

Nebrojivo puta bio je junak Real Madrida, a sada je odjenuo plašt i na Europskom prvenstvu. Jude Bellingham spasio je Engleze teške sramote i ispadanja iz osmine finala smotre u Njemačkoj. Pogodak Slovačkoj, "škarice" u dubini sučeve nadoknade, istinska je ljepota nogometa, a ono što je uslijedilo nakon toga je - sve suprotno.

Nakon što je uzdrmao mrežu Martina Dubravke nakon engleskog kornera, Bellingham se okrenuo prema klupi Slovaka, poljubio dlan i usmjerio ga prema međunožju pokazujući, valjda, veličinu... Bellingham je mladić i već je sada dovoljno velik bez tako gnjusnih poteza, kakve smo tijekom prošle sezone navikli gledati kod Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji.

Bellinghamovu proslavu pogledajte OVDJE.

Možda je netko sa slovačke klupe provocirao Bellinghama, možda je imao "opravdani" razlog ovakve gestikulacije, ali u svakom slučaju, onakva golčina "škaricama" bila je i više nego dovoljan odgovor. Kamere su uhvatile i da je Bellingham, slaveći pogodak za izjednačenje, vikao "tko će drugi?". Neki će to protumačiti kao istinu, a neki kao novu dozu stereotipne engleske arogancije...

Linker
30. lipanj 2024 22:10