Luciano Spalletti

 ALBERTO PIZZOLI Afp
NEUGODNA VOŽNJA

Visoke tenzije na presici: Novinar usporedio Italiju s Fiat Pandom, stigla žestoka reakcija Spallettija

‘Moram prihvatiti sve kritike, pa čak i ovako loše šale poput vaše‘, rekao je izbornik
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 00:18

Talijanski reprezentativci podvijenih se repova vraćaju kući. Možda im tamošnji navijači i kritičari ne bi toliko snažno zamjerili 0:2 poraz od Švicarske u osmini finala Europskog prvenstva da su Spallettijevi izabranici pokazali išta vrijedno spomena, no ovako se priča kontinentalne smotre za Azzurre svela na navode o katastrofi i izgubljenom obrazu.

Poznato je i da Spalletti ostaje izbornik Italije, premda mu mnogi imaju štošta za zamjeriti, pa tako i jedan od novinara koji ga je iznervirao na posljednjoj konferenciji za medije. Izvjestitelj je usporedio igru reprezentacije s Fiat Pandom nasuprot švicarskog Ferrarija, što je razbjesnilo 65-godišnjeg stručnjaka.

- Moram prihvatiti sve kritike, pa čak i ovako loše šale poput vaše. Vi ste kvalitetan novinar, razumijem i da ste osoba koja voli ironiju. Da, u pravu se, bili su bolji od nas. Sljedeći put mi ćemo pokušati biti bolji - stigao je odgovor izbornika.

image

Luciano Spalletti

ALBERTO PIZZOLI Afp

Zatim je Spalletti, piše Daily Mail, svim silama pokušavao saznati ime novinara, pretpostavlja se da mu je želio zabraniti dolazak na iduće presice. U konačnici, samo mu se kiselo nasmiješio i sarkastično podigao palac. "Iako nije agresivno napadao, bilo je potpuno jasno da Spalletti nije zadovoljan pitanjem koje mu je postavljeno", zaključuje spomenuti engleski medij.

Linker
01. srpanj 2024 00:21