Rodri i Dani Carvajal

 OZAN KOSE Afp
NEMOGUĆA MISIJA?

Zvijezda Španjolske ‘dogovara‘ Realu posao koji bi odjeknuo svijetom: ‘Svakodnevno ga nagovaram da dođe‘

‘Tamo nema sunca, bilo bi mu bolje u Madridu, a mi ga trebamo‘, rekao je Carvajal
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2024. 22:57

Nakon što je zaradio dva žuta kartona u četvrtfinalu protiv Njemačke, Dani Carvajal pratio je polufinalnu utakmicu u ulozi gledatelja. Dok će se u finalu vratiti na prirodniju poziciju, na desnu stranu obrane, branič madridskog Reala i španjolske reprezentacije ovih je dana uskočio i u kožu nogometnog agenta.

Naime, kako je otkrio za Tiempo de Juego, u današnjem intervjuu, Carvajal svakodnevno pokušava Kraljevima osigurati novo pojačanje.

- Govorim Rodriju svaki dan da potpiše za Real Madrid. Svakodnevno mu govorim da napusti Manchester, tamo nema sunca, bilo bi mu bolje u Madridu, a mi ga trebamo. Kaže mi da ima ugovor, ali bio bi savršen za nas - rekao je Carvajal.

S obzirom na to da je Rodri jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ali i općenito, prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih nogometaša na svijetu, ne treba posebno naglašavati kakvo bi to pojačanje bilo za aktualnog prvaka Europe.

Španjolski veznjak, koji trenutačno vrijedi 120 milijuna eura prema Transfermarktu, vezan je ugovorom uz Manchester City do ljeta 2027. godine, a na Otok je stigao prije pet godina iz Atlético Madrida za 70 milijuna eura. Njegov skorašnji odlazak na Santiago Bernabéu bio bi u rangu senzacije, s obzirom na to da je neizostavan član Guardiolinog sustava.

Linker
06. rujan 2024 17:22