Kyle Walker

 INA FASSBENDER Afp
NEUGODNA SITUACIJA

Zvijezdu Engleske s tribina će bodriti supruga, ali i ljubavnica, zaštitari već dobili posebne upute

Žene su bivše prijateljice, te slavni nogometaš s objema ima djecu
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 11:44

Kyle Walker jedan je od najiskusnijih igrača engleske reprezentacije. Branič Manchester Cityja gotovo sigurno će i u finalu Eura protiv Španjolske početi od prve minute, te tako imati zadatak ukrotiti ubojitog Nicu Williamsa, koji operira na lijevoj strani napada.

Međutim, osim teškoće čuvanja opasnih španjolskih igrača, Walkera će neugodnosti čekati i na tiribinama Olimpijskog stadiona. Naime, prema navodima britanskih medija, svoj dolazak na utakmicu najavile su njegova supruga Annie Kilner, ali i ljubavnica Lauryn Goodman. Spomenute žene su bivše prijateljice, te Walker s objema ima djecu. Prema navodima, zaštitari u Njemačkoj dobili su posebne upute da drže Goodman podalje od Walkerove supruge kako ne bi došlo do potencijalnog incidenta.

image

Kyle Walker i supruga Annie Kilner

ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia

Osim zaštitara, u "obranu" Annie Kilner stale su i popularne WAGS-ice engleskih reprezentativaca, to su redom Megan Pickford - supruga golmana Jordana Pickforda, Anoushka Santos - djevojka braniča Lukea Shawa te Tolami Benson - djevojka napadača Bukayja Sake.

image

Lauryn Goodman

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Čuvaju joj leđa. One sve znaju Annie već dugo vremena. Drže se zajedno i žele joj pokazati da nije sama. Megan, Anouska i ostale cure ne mogu ni zamisliti kroz što Annie prolazi. Mora biti veoma teško, pogotovo što se sve odvija pred očima javnosti. Ona se nosi s time što je Kyle učinio, no želi to činiti privatno. Ipak, Annie je odlučila svoje osjećaje ostaviti po strani kako bi njihove zajedničke sinove odvela na utakmicu. S druge strane, prisutan je osjećaj zbunjenosti zašto bi Lauryn išla na utakmice - navodi izvor poznatog britanskog tabloida the Sun.

Linker
08. rujan 2024 17:26