Dragan Stojković ‘Piksi‘

 ANTE CIZMIC Cropix
‘OČEKUJEMO BRŽI OPORAVAK‘

Piksijeva zvijezda propušta Euro? Srbi u šoku, Savez smiruje situaciju: ‘Operirat će ga najbolji liječnici‘

Dok španjolski mediji pišu da je igrač Seville pod velikim upitnikom za smotru, susjedi su optimistični
Piše: SNObjavljeno: 09. siječanj 2024. 16:30

Jedan od ključnih igrača srpske reprezentacije Nemanja Gudelj u utakmici 19. kolu La Lige između Seville i Athletic Bilbaa ozlijedio je meniskus lijevog koljena.

Prema pisanjima španjolskih medija, Gudelj je pod velikim upitnikom za Europsko prvenstvo koje je na rasporedu od 14. lipnja, no Srbi su ipak nešto optimističniji po tom pitanju. Veznog igrača Seville uskoro očekuje operacija, a prema tvrdnjama Stevana Stojanovića, direktora A reprezentacije Srbije, koji smiruje situaciju.

- Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gdje će ponovo biti pregledan i gdje će 99% biti operiran od najboljih liječnika za te vrste ozljeda. Radit će se artroskopija, jer mu je meniskus napukao. Nadamo se da će Nemanja Gudelj već za mjesec dana biti spreman vratiti se na teren. Očekujemo ga u ožujku da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Europskom prvenstvu u Nemačkoj - rekao je Stojanović za Kurir.

image
JUAN JOSE UBEDA/LAPRESSE/SHUTTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Gudeljevo eventualno propuštanje EURA bilo bi veliki udarac za srpsku reprezentaciju i njihova izbornika Dragana Stojkovića Piksija.

Gudelj je kao igrač Seville bio redovan član te je pokrivao pozicije stopera i defenzivnog veznog. U kvalifikacijama za EURO odigrao je sve utakmice, a u prijateljskom meču s Belgijom čak je i prvi put ponio kapetansku traku Orlova.

Linker
02. svibanj 2024 02:47