Albanci su bili nemoćni protiv Čilea

 Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
DEBITIRAO DINAMOVAC

Protivnik Vatrenih doživio debakl: ‘Pročitani smo, Hrvatska će nas kazniti na Euru‘

U prijateljskoj utakmici Albanija je u Parmi s 3:0 izgubila od Kolumbije
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2024. 16:29

Nogometna reprezentacija Albanije doživjela je veliki poraz u prijateljskoj utakmici protiv Čilea (0:3) u petak. Utakmica se igrala u Parmi pred velikim brojem albanskih navijača, ali jedino je atmosfera na tribinama mogla zadovoljiti protivnike Hrvatske na Europskom prvenstvu ove godine.

GazetaSi u svojem je komentaru utakmice istaknula kako je Albanija tijekom cijele utakmice radila brojne greške, posebno u obrambenom dijelu, te dodaje kako će ih ovakav pristup puno koštati na Euru.

"Naša momčad je preuzela rizik samo u nekoliko situacija, a ovo je najteži poraz od kada je Sylvinho na klupi reprezentacije. Nakon ovog poraza momčad se treba zabrinuti jer je naša igra pročitana. Ako budemo igrali ovako, na Euru ćemo biti kažnjeni jer igramo protiv snažnih momčadi poput Italije, Hrvatske i Španjolske", piše GazetaSi.

Kao jednu od rijetkih pozitivnih stvari, albanski mediji ističe debi Dinamovca Arbera Hoxhe. On je u igru ušao u 79. minuti, a prije ovog nastupa odigrao je tri utakmice za reprezentaciju Kosova.

Linker
16. svibanj 2024 00:56