Nico Williams

 INA FASSBENDER Afp
IMPRESIVNI TALENT

Mladi Španjolac preko noći postao najtraženiji, velikani spremili bogatstvo, ali predsjednik je potpuno jasan

‘Normalno je da takav igrač izaziva interes, no mene glasine ne zanimaju‘
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2024. 18:59

Nico Williams zaplijenio je poglede velikih klubova i prije Europskog prvenstva, a na njemačkoj smotri već je učvrstio status jednog od najpoželjnijih talenata Starog kontinenta. Prema posljednjim informacijama iz Engleske, Arsenal je "zagrizao" za krilnog napadača Furije, zbog čega se oglasio Jon Uriarte, predsjednik Athletic Bilbaa.

- Imamo impresivnog talenta u ekipi. Normalno je da izaziva interes, no mene glasine ne zanimaju. Nico je sretan ovdje, a mi smo jako sretni s njim. Usredotočeni smo na to da Nico postane naš atraktivni projekt koji će samo rasti - poručio je Uriarte.

image

Nico Williams

KENZO TRIBOUILLARD Afp

Interes je pokazao i Chelsea, spremni su isplatiti 55 milijuna eura, koliko stoji u rubrici Williamsove odštete. Mikel Arteta vidi mladog Španjolca kao izvrsnog napadačkog suradnika Bukayu Saki, ali ako su Uriartovi nisu dio kakve pregovaračke igre, čini se da će Londončani ostati kratkih rukava...

No, potpuno je jasno da Euro otvara Williamsu mnoga vrata, teško je vjerovati da će u baskijskom klubu ostati do ljeta 2027., koliko mu traje aktualni ugovor.

Linker
21. lipanj 2024 18:59