Dragan Stojković Piksi

 DAMIEN MEYER Afp
INDIREKTNA PORUKA

Novi skandal u najavi: Piksi još jednom prozvao kapetana Srbije? ‘To su stvari na kojima moramo učiti‘

Izbornik Orlova komentirao je finale Eura i izdvojio zanimljiv detalj
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2024. 17:51

Još jedno veliko natjecanje završilo je neuspješno za nogometnu reprezentaciju Srbija, koju i tijekom Eura u Njemačkoj nisu zaobišli raznorazni skandali.

Nekako najupečatljiviji bio je onaj već nakon 1. kola grupne faze i utakmice s Engleskom, poslije koje je kapetan Dušan Tadić, koji je počeo susret na klupi, sam ustvrdio da je on najbolji igrač Orlova te da smatra da je trebao biti starter u toj utakmici.

Takve izjave nisu se svidjele javnosti u Srbiji, ali ni tamošnjem izborniku Draganu Stojkoviću Piksiju koji je pokušao smiriti tenzije i umanjiti skandal, ali evo sada je opet, čini se, prozvao Tadića.

image

Piksi indirektno prozvao Dušana Tadića

MARKO METLAS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

U intervjuu za službenu stranicu FSS-a, Piksi je prokomentirao finale između Španjolske i Engleske, u kojemu je izdvojio jedan detalj s utakmice.

- Izlazak iz igre Kanea i Morate. Dva kapetana, dva lidera svojih reprezentacija. Ni jednom gestom, ni najmanjom reakcijom nisu narušili momčadski duh. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo učiti. Nema taštine i prevelikog ega, svi su u službi kolektiva i pobjeda je svima zajednički cilj - kazao je Piksi i tako indirektno prozvao svog kapetana.

Linker
08. rujan 2024 01:23