OZAN KOSE Afp
MEDIJI U SUSJEDSTVU

‘Poraz, ali ne i blamaža, imamo se čemu nadati‘: Pljušte reakcije u Srbiji, posebno opleli po jednom čovjeku

Iako su Englezi bili ‘debelo‘ favorizirani, Orlovi su pokazali dobru izvedbu
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 16. lipanj 2024. 23:33

Srpska nogometna reprezentacija ubilježila je poraz u utakmici prvog kola skupine C. Nadigrala ih je Engleska rezultatom 1:0, a pobjednički pogodak postigao je Jude Bellingham u 13. minuti utakmice.

Iako su Englezi bili "debelo" favorizirani, Orlovi su pokazali dobru izvedbu i u nekim trenutcima bili puno bolja momčad na terenu, ali nisu uspjeli postići pogodak koji bi im donio velik i vrijedan bod.

"Hrabra Srbija pokazala zube favoriziranim Englezima: Orlovi nesretno poraženi u prvoj utakmici na Euru, Bellingham čovjek odluke", stoji u naslovu na Kuriru.

"Kraj! Bellingham presudio Srbiji! Englezima prva tri boda na Euru", piše Informer.

image

Dušan Tadić

OZAN KOSE Afp

"Srbija poražena od Engleske: Orlovima presudilo 15 slabih minuta, ali su vidjeli da mogu prijetiti i najboljima", stoji na Telegrafu.

"Orlovi zaslužili više, ali ostali bez bodova. Engleska (ne)zasluženo svladala Srbiju, Pickford spriječio Vlahovića da postane junak", nešto oštrije piše Alo.

"Hrabroj Srbiji falio gol protiv Engleske! Orlovi pali, ali je Piksi održao riječ", piše Mondo.

"Srbija je mogla i morala bar do remija! Bellingham donio pobjedu Englezima, ali Orlovi s ovakvom igrom prolaze grupu", stoji na Blicu, koji je dodatno opleo po sucu Orsatu:

"Nije odlučio utakmicu, ali je skandalozno sudio."

"Poraz hrabre Srbije na Euro premijeri; Poraz, ali ne i blamaža - Srbija se ima čemu nadati protiv Danske i Slovenije", piše B92.

Linker
28. rujan 2024 06:41