Dragan Stojković, izbornik Srbije

 PEDJA MILOSAVLJEVIC/AFP/PROFIMEDIA
‘JASAN POKAZATELJ STANJA‘

Srbi ispali s Eura, ali propustima nema kraja: ‘Kakva blamaža, ovo je toliko bizarno‘

Netko iz organizacije FSS-a debelo je podbacio, to je sasvim sigurno
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2024. 11:04

U Kataru su kružile razne priče, tko je kome ženu... A ni sljedeći nastup Srbije na velikim natjecanjima nije uspio proći bez skandala. Točnije, više njih.

Pa, krenimo redom. Već nakon otvaranja, protiv Engleske, kapetan Dušan Tadić javno je iskazao nezadovoljstvo odlukom izbornika Dragana Stojkovića da utakmicu započne s klupe. Za sebe je ustvrdio da je najbolji igrač u reprezentaciji i da mora igrati. Hvalite me usta moja, reklo bi se...

Sljedeći skandal izbio je nakon remija s Danskom i posljedično ispadanja s Eura, premda se ustvari dogodio prije samog početka natjecanja. No Srbi su mudro šutjeli nastojeći zadržati mirnoću oko reprezentacije, no na kraju je sve ipak izašlo u javnost. Podsjetimo, reprezentacija Srbije je na Euro u Njemačkoj otputovala avionom registriranim u Hrvatskoj, koji je na sebi imao i šahovnicu. U susjedstvu je to bio skandal. Odnosno skandalčina! A sve je na svoje oči vidio i predsjednik Aleksandar Vučić.

Ali, kako vele naporne televizijske reklame - to nije sve! Srpski mediji raspisali su se o novom skandalu, ovog puta vezanog za opremu reprezentativaca.

"Novi bizaran detalj izašao je u javnost po povratku nogometaša Srbije iz Njemačke. Bilo je nevjerojatno da su igrači i izbornik na Euro otišli i trenirkama. Vidjelo se to na ispraćaju, kada su se u avionu slikali s predsjednikom Vučićem", piše Kurir koji saznaje što je u pozadini novog "skandala".

"Odjela za nogometaše i stručni stožer bila su spremna, međutim veličine nisu odgovarale. Netko je pogriješio kada su uzimane mjere. Nekoliko dana prije puta odjela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih nogometaši probali prvo je nastala tišina, a onda i talas nezadovoljstva."

Kako piše srpski medij, netko iz organizacije FSS-a debelo je podbacio.

"Odjela su plaćena, a novac je praktično bačen. Firma koja je sašila odjela odradila je svoj posao, kvaliteta nije bila upitna, međutim veličine nisu odgovarale. Još jedan propust u organizaciji. Doduše, bizaran, ali jasan pokazatelj stanja pojedinih ljudi nedoraslih funkcijama u krovnoj organizaciji", ustvrđuje Kurir.

Linker
15. listopad 2024 00:24