Sergej Milinković-Savić i Strahinja Pavlović

 KENZO TRIBOUILLARD Afp
‘PATIMO I KRVARIMO‘

Srbin pod paljbom teških kritika: ‘Trči k‘o baba i klepa arapske pare! Zato su i Hrvati tako prošli...‘

‘Svejedno je tko dođe, ako nam Slovenci ovo rade, što će tek drugi?‘
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2024. 19:31

Iako situacija s travnjaka nalaže da Srbija u srazu sa Slovencima mora biti zadovoljna bodom, jer do kakvog-takvog plijena stigla je u petoj minuti nadoknade pogotkom Luke Jovića za 1:1, naši istočni susjedi nisu pretjerano zadovoljni viđenim.

U studiju RTS-a utakmicu drugu utakmicu Orlova u skupini C analizirao je Rade Bogdanović, koji je u bogatoj igračkoj karijeri, između ostalih klubova, igrao za Atletico Madrid i Werder Bremen te reprezentaciju Jugoslavije.

- Da se ne zavaramo, ovo je jako loše. Sve što je dobro došlo je iz prekida, imali smo sreće što smo zabili pogodak. Ako ćemo ovako igrati s Dancima, crno nam se piše. Nema ovdje nikakve igre - kazao je Bogdanović, a potom istaknuo najvećeg krivca u srpskim redovima, ofenzivnog veznjaka Sergeja Milinkovića-Savića.

- Pogledajte situaciju u kojoj primamo gol. On trči k‘o baba za onim slovenskim bekom. Kao da ljudi više nisu željeli igrati. Doktorski rad jednog nogometnog trenera, koji zna što želi i kako da mu ekipa igra. Hvala Bogu, nije imao sreće - kazao je osvrćući se, očito, na Matjaža Keka.

Zatim se Bogdanović ponovo vratio na temu Milinkovića-Savića, koji je u prošloj sezoni branio boje saudijskog velikana Al Hilala.

- Sramota je da ovako igra. Mi idemo grlom u jagode, pa dokle "dočekamo". Kasno je za bilo kakvo pametovanje... Milinković-Savić klepa arapske pare, nema od njega ništa. Imaju i Hrvati igrače iz Saudijske Arabije, pa su tako i prošli. Srbija ima dobre igrače, ali mora biti bolje vođena. Protivnici su "provalili" našu igru, idemo samo na Mitrovića, nema tu nikakvog sistema ni kvalitete. Svejedno je tko nam dođe, ako nam Slovenci ovo rade, što će tek drugi? Mi patimo tri godine, krvarimo, nemamo krilne igrače... Ne može Srbija igrati s dvije špice - zaključio je Bogdanović.

Linker
20. lipanj 2024 19:33