THOMAS KIENZLE Afp
RAZOČARANJE U SUSJEDSTVU

Teška paljba srpskih medija po Orlovima: ‘Momci, niste vi za ovo. Ovako se dalje ne može‘

Srbija je, kao i Hrvatska, ispala s euro-smotre u Njemačkoj
Piše: SNObjavljeno: 26. lipanj 2024. 00:04

Nakon još jedne blijede predstave i remija bez pogodaka s Dancima, Srbija je ispala s Europskog prvenstva u Njemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića završili su posljednji u skupini C, iza Engleske, Danske i Slovenije, koje su sve redom izborile osminu finala. Dok Srbi pakiraju kofere...

Srpski mediji teško su iskritizirali Orlove, poglavito zbog igre u kojoj nije bilo "ni glave niti repa". Naslovnica Telegrafa zato vrišti: "Srbija ide kući s Eura! Anti-nogomet Orlova nije prošao protiv Danske, ne ide se dalje s jednim udarcem u okvir gola".

image
MIGUEL MEDINA Afp

Informer je još žešće udario po svojim nogometašima:

"Momci, niste vi za ovo! Srbija eliminirana s Europskog prvenstva! Ovako se dalje ne može!", piše Informer te naglašava da je srpska reprezentacija okončala natjecanje Starog kontinenta puno ranije nego što su se navijači nadali te uzevši u obzir kako je momčad igrala, da ništa drugo nisu ni zaslužili.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Sportal je bio nešto blaži:

"Srbija nije izgubila, ali je ispala s Eura: Sanjat ćemo milimetre i Engleze koji nam nisu pomogli", piše Sportal koji tvrdi da su Srbi u drugom poluvremenu imali "puno više prilika i više od igre". Ne znamo samo koju su to utakmicu gledali, mi smo onu u kojoj su Srbi imali samo jedan udarac u okvir...

"Euro je završen za Orlove! Jedno poluvrijeme nije dovoljno za pobjedu. Nogometaši Srbije poginuli, ali kasno krenuli na sve ili ništa", piše Kurir te tvrdi da je Srbija imala svoje šanse, ali da je ostao dojam da su pritisak i napadačka igra došli prekasno.

image
TOBIAS SCHWARZ Afp

Linker
26. lipanj 2024 00:07