Dušan Vlahović i Jude Bellingham

 INA FASSBENDER Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Žestoki srpski kritičar opet briljira: ‘Imali smo igrača manje! On to prvi put igra otkako ga je majka rodila‘

Najpopularniji srpski nogometni analitičar ponovno je nasmijao gledatelje
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2024. 07:06

Minimalni poraz Srbije od Engleza na otvaranju Eura u Njemačkoj prokomentirao je danas najpopularniji srpski nogometni analitičar Rade Bogdanović. Engleska je, podsjetimo, slavila 1:0 pogotkom Judea Bellinghama iz 13. minute.

- Mislim da igramo jako pogrešno. Cijela ekipa je ušla sa strahom, nije bilo samopouzdanja, jesu oni velika ekipa, ali danas se može sa svakim igrati. Imamo igrača manje u prvih 45 minuta, a to je Vlahović. On prvi put u životu otkako ga je majka rodila igra po desnoj strani, a on je centarfor, 16 golova dao, a igra po desnoj strani - rekao je Bogdanović pa dodao:

- Imaš ljevaka Živkovića, nedostaje ti igrač u sredini, vidjeli ste gol... Svi gledaju u loptu, a nitko u igrača. Zadovoljan sam prvim poluvremenu, primili smo samo jedan gol. A u našoj grupi će odlučivati gol-razlika. Ako budemo mogli napraviti nešto u drugom poluvremenu dobro, ako ne, 0:1, puna kapa.

image

Rade Bogdanović

Screenshot

Srbija je, po njemu, ukupno ostavila dobar dojam.

- Sam podatak da su Englezi imali dva šuta u drugom poluvremenu, jednu prečku, ipak je to jako dobra reprezentacija. Mi smo je stavili kao jednog od kandidata za osvajanje EP-a. Jesu došli, ali nešto razmišljam, onaj Harry Kane nikada ništa nije osvojio, a mi ga favoriziramo da će nešto osvojiti. Hajde, to ćemo vidjeti.

Za kraj je prokomentirao i engleskog izbornika Garetha Southgatea.

image

Gareth Southgate

KENZO TRIBOUILLARD Afp

- Taj izbornik mi "smrdi", desni bek Kieran Trippier mu igra lijevog, Trent Alexander-Arnold desni bek igra veznog. Previše mi je pametovao za moje shvaćanje nogometa - zaključio je.

Linker
22. rujan 2024 19:08