DENIS LOVROVIC Afp
POTEZI ZA POHVALU

Srbija bruji o Modrićevoj gesti: ‘Srbin izludio Hrvate pa ih ostavio u nevjerici. Luka ga tražio u svlačionici‘

Kapetan hrvatske reprezentacije nakon dvoboja s Armenijom otišao je do gostujuće svlačionice
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2023. 11:24

Kao i u armenskoj prijestolnici Erevanu prije dva mjeseca, briljirao je armenski vratar Ognjen Čančarević u dvoboju protiv Hrvatske na Maksimiru. Vatreni su, podsjetimo, minimalnom pobjedom uz pogodak Ante Budimira osigurali nastup na Euru sljedeće godine u Njemačkoj.

No, da nije bilo Čančarevića, člana armenskog prvoligaša Alaškerta, situacija bi po tu reprezentaciju bila još gora. Čančarević, Srbin iz Užica, upisao je 11 obrana protiv Modrića, Kramarića, Budimira i društva i tako držao rezultat u sferi neizvjesnog do samog kraja utakmice.

Čančarević je i nakon dvoboja u Armeniji biranim riječima govorio o hrvatskoj reprezentaciji, a to nije izostalo ni sada. Posebice se istaknuo čestitkom Luki Modriću:

- On je najbolji nogometaš u povijesti s naših prostora. Nemam riječi. Čast je i privilegija igrati protiv njega - rekao je srpski vratar pa dodao:

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi i zasluženom plasmanu na Euro. Pokušali smo se nametnuti s mladom ekipom bez dva standardna igrača, uspjeli smo to u prvom dijelu utakmice, ali sve je presjekao Budimirov gol. Hrvatska je imala inicijativu tijekom cijelog susreta, čestitam im na plasmanu.

image

Ognjen Čančarević

SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA

Nakon dvoboja Luka Modrić je otišao i do armenske svlačionice pa Čančareviću poklonio svoj dres. Potez je to kojeg su u prvi plan izvukli mediji u Srbiji.

- SRBIN IZLUDIO HRVATE, A ONDA OVO REKAO O MODRIĆU! Zbog toga ga je Luka tražio u svlačionici na Maksimiru! - naslov je na srpskom Mondu.

- SRBIN IZLUDIO HRVATE, PA IZJAVOM SUSJEDE OSTAVIO U NEVJERICI: Poslije riječi koje je izgovorio, Modrić ga tražio u svlačionici! - napis je Kurira.

KAKVE RIJEČI Srbin nervirao Hrvate, a onda ga je Luka Modrić morao potražiti u svlačionici - naslov je na Alo.rs portalu.

Linker
07. svibanj 2024 05:33