ANDREJ ISAKOVIC Afp
MEDIJI OŠTRI

Srbija razočarana nakon plasmana na Euro: ‘Ovo je poražavajuće, ako ćemo ovako igrati bolje da ne idemo‘

Mediji u Srbiji ‘gore‘ od nezadovoljstva. ‘Očajnih 60 minuta. Nedopustivo, bez žara, energije, odusutno...‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. studeni 2023. 18:12

Nogometna reprezentacija Srbije prvi puta od 2000. godine izborila je Europsko prvenstvo, prvi puta u povijesti spojila nastupe na dva velika natjecanja, izbornik Dragan Stojković slavi, ali...

Način na koji su izborili novo veliko natjecanje nikoga nije oduševio. Srbiji je trebao bod kod kuće protiv najslabije reprezentacije skupine Bugarske, a bod su i osvojili nakon što su do 82. minute utakmice gubili.

Mediji u Srbiji "gore" od nezadovoljstva. "Način na koji smo otišli na Euro je poražavajući, Srbija je bila odlična u prvih 20 minuta, ali od tog trenutka uslijedilo je rasulo u igri. Očajnih 60 minuta. Nedopustivo, bez žara, energije, odusutno... Uzalud nam i plasman ako ćemo ondje ovako igrati. Ovo je bilo ispod svake razine", piše Kurir.

image
ANDREJ ISAKOVIC Afp

Sportski žurnal je objavio tekst s naslovom: "Soboslai, hvala ti". Naravno, u čast nogometaša Liverpoola koji je s dva gola u drugom dijelu donio donio Mađarima preokret protiv Crne Gore.

"Puno toga ostaje za analizu. Počevši od toga zašto smo se našli u situaciji da nam posljednja utakmica odlučuje o sudbini, pa do toga kako smo na početku drugog poluvremena lako primili dva gola". Mondo je dodao kako se "Srbija uz dosta mučenja provukla na Europsko prvenstvo".

Direktno.rs piše: "Jako loša igra nogometaša Srbije nije kažnjena! U posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo uz velike muke su odigrali samo 2:2 sa Bugarskom, koja nikog nije pobijedila od studenog prošle godine".

Linker
11. svibanj 2024 14:09