RONALD GORSIC Cropix
POSEBNA VEČER

Vatreni debitant još je dugo bio u transu, poruka majke raznježila sve: ‘Gledam i ne vjerujem, suze same idu‘

‘Ja sam ostvario san iz djetinjstva, ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava‘
Piše: SNObjavljeno: 19. studeni 2023. 08:43

Dok je davao izjave poslije susreta, Marco Pašalić djelovao je kao da je još uvijek u blagom transu. Iz samog izraza lica moglo se iščitati koliko mu znači debi za nogometnu reprezentaciju Hrvatske. I šteta je što nije zabio pogodak, što je ona lopta tako provokantno plesala nadomak gol linije i završila pored vratnice.

- Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam ovo cijeli život. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava - govorio je igrač Rijeke poslije susreta u Rigi, dodajući da malo žali što se nije upisao u strijelce.

Međutim, u široj slici nema za čime žaliti. Hrvatska je pobijedila 2:0, ponovno je sve u našim rukama, a Pašalić će možda imati još jednu priliku za zasjati u utorak protiv Armenije.

Hrvatski debitant još jednom je želio istaknuti poseban mu dan, nakon utakmice oglasio se i putem društvenih mreža. Na Instagramu je objavio fotografiju s ogleda uz opis "Neopisivo" te emotikon srca, Hrvatske i zahvale. Mnogima je za oko upao komentar ispod objave, a dolazi od Pašalićeve majke:

"Gledam te i ne vjerujem, sretna i ponosna i suze su krenule, ali suze radosnice. Hvala ti za ove trenutke sine. Hvala Bogu i svima onima koji su ti omogućili i vjerovali da možeš biti tu gdje si sada", napisala je ponosna majka.

Linker
04. svibanj 2024 02:01