ABEER AHMED/Nurphoto Via Afp
BORBA ZA NJEMAČKU

Velika anketa SN: Odaberite 23 igrača koja bi Dalić trebao voditi na Euro

Manje od tri mjeseca prije početka Eura, izvjesno je da će izbornik imati nekoliko dilema
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2024. 19:32

Hrvatska nogometna reprezentacija se trenutno nalazi u Egiptu gdje odrađuje prijateljski ACUD Cup. Vatreni su se plasirali u finale boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je nakon 90 minuta utakmice protiv Tunisa ostalo 0:0. U finalu koje je na rasporedu u utorak, Hrvatsku čeka dvoboj protiv domaćina Egipta.

Izbornik reprezentacije Zlatko Dalić je u Egipat poveo 23 igrača, a isto toliko smjet će voditi i na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Mi vas pitamo koje biste vi igrače vodili na europsku smotru. U anketi možete odabrati tri vratara, osam obrambenih i veznih igrača te četiri napadača kako biste kompletirali popis od 23 igrača.

U Njemačku će putovati tri vratara, a mi vam na izbor dajemo pet najboljih hrvatskih čuvara mreže od kojih morate odabrati tri.

Hrvatska je možda i najbolje pokrivena upravo u obrambenoj liniji pa će izbornik Dalić imati slatke brige izabrati koji igrači će putovati u Njemačku. Izaberite osam braniča.

Dok je trojac Brozović - Kovačić - Modrić u slučaju da ne bude ozljeda siguran za Europsko prvenstvo, ostatak vezne linije sklon je promjenama. Mi vas pitamo kojih osam veznih igrača biste vodili na Europsko prvenstvo.

Za kraj ostala je napadačka četvorka. Tu će izbornik imati najviše nedoumica oko odabira. Petković, Budimir, Kramarić i povratnik Perišić se čine kao favoriti, ali za to mjesto kandidiraju još riječki Pašalić i Pjaca, kao i Brekalo. Izaberite četiri napadača.

Linker
16. travanj 2024 10:10