Yannic Carrasco

 TOFIK BABAYEV Afp
SRETNO I SPRETNO

VIDEO: Belgija teškom mukom pobijedila dinamovca i autsajdere, pogledajte ‘slučajni gol‘ nove zvijezde Arabije

‘Crveni vragovi‘ na prvom su mjestu F skupine kvalifikacija za Euro 2024.
Piše: HINA/SNObjavljeno: 09. rujan 2023. 17:26

Nogometni reprezentativci Belgije ostvarili su gostujuću pobjedu u kvalifikacijama za EURO iduće godine, s minimalnih 1-0 su pobijedili Azerbajdžan u Bakuu, u sklopu skupine F.

Odvojili su se time belgijski nogometaši i Austrija na vrhu ljestvice. Obje reprezentacije sada imaju po tri pobjede i jedan neodlučeni rezultat, onaj u međusobnom susretu. Azerbajdžan je na samom dnu ljestvice. Dosad je tek jednom remizirao i tri puta izgubio. Igrač Dinama Mahir Emreli nastupio je za Azerbajdžan od 62. minute.

Nakon nekoliko propuštenih prilika utakmica u Bakuu je odlučena u 38. minuti. Na asistenciju Bakayoka strijelac jedinog pogotka bio je Yannick Carrasco, koji je u 38. minuti natrčao na silovit udarac Johana Bakayoka i promijenio putanju lopte, što je bilo dovoljno da prevari domaćeg vratara.. U nastavku susreta Belgija je, u sporijem ritmu, čuvala i sačuvala prednost.

Podsjetimo, Carrasco je ovog ljeta preselio iz Atletico Madrida potpisavši za saudijski Al-Shabab u transferu vrijednom 15 milijuna eura.

POGODAK BELGIJE POGLEDAJTE OVDJE

Kasnije tijekom subote u ovoj će skupini igrati Estonija i Švedska.

Linker
26. travanj 2024 06:39