Bellingham, Zola i Cole

 SCREENSHOT: X
OSTALI U NEVJERICI

VIDEO: Bizarni komentar legende u TV prijenosu uživo apsolutni je hit, Bellingham se ‘odvalio‘ od smijeha

‘Ovo je klub u kojem želim biti idućih 10, 15 godina svog života, uživam‘
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2023. 14:05

Iza Judea Bellinghama, klupskog suigrača Luke Modrića, nova je sjajna utakmica. Bellingham je bio jedan od najboljih igrača engleske reprezentacije koja je sinoć pobijedila Italiju 3:1 u kvalifikacijama za Euro.

S desetkom na leđima Bellingham je dominirao veznim redom, izborio jedanaesterac iz kojeg je Engleska povela, a potom asistirao Marcusu Rashfordu za drugi pogodak, što mu je donijelo epitet igrača utakmice.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Bellingham se pojavio u eteru programa Channel 4 uz stručne sukomentatore Gianfranca Zolu, Joea Colea, Jill Scott i prezenterice Jules Breach.

Upravo je legendarni Zola mladoj engleskoj zvijezdi dao bizaran kompliment.

- U dobi od 20 godina ja sam još sisao majčino mlijeko, a ovaj je momak tako velik. Impresioniran sam, ispalio je Zola, nakon čega su se Bellingham, ali i Cole i prezenterica Breach odvalili od smijeha, ostavši u nevjerici.

Bizaran komentar Zole možete pogledati OVDJE.

- Uživam u svakoj minuti nogometa u ovom trenutku. U klubu i reprezentaciji daju mi slobode da igram kako mislim da treba. U posljednjih nekoliko mjeseci puno sam radio na tajmingu ulaska u kazneni prostor i tamo stižem s osjećajem velike gladi. Ovo je klub u kojem želim biti idućih 10, 15 godina svog života. Uživam. Carlo je u pravilu rekao da je ovo pozicija na kojoj me vidi, objasnio je Bellingham.

Linker
16. svibanj 2024 07:06