Tučnjava u Erevanu

 SCREENSHOT
SUKOB NA JUŽNOJ TRIBINI

VIDEO: Imamo snimku tučnjave u Armeniji, Hrvati izazivali domaćine?! ‘Možda je bilo posebnih provokatora‘

Hrvatski navijači pjevali su i bodrili svoju momčad s tribina, a domaćinima se to nije svidjelo
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2023. 22:45

Trijumf Hrvatske protiv Armenije (1:0) na Republičkom stadionu Vazgen Sargsjan u Erevanu s tribina je pratilo oko 14.400 gledatelja, među kojima i 200-tinjak hrvatskih navijača, od kojih su mnogi kupili kartu prije Uefine odluke o zabrani kupnje ulaznica za gostujuće navijače.

Posebno je ‘vruće‘ bilo na Južnoj tribini gdje je sredinom prvog dijela došlo do tučnjeve između navijača.

U razgovoru s novinarom lokalnog News.am Sporta, Sergej Janojan, osnivač navijačke skupine Prva armenska fronta otkrio je da incident koji se dogodio nema nikakve veze s njihovim Ultrasima.

- Nemamo nikakvih dodatnih detalja o čemu je riječ. Znamo samo da se sukob dogodio s hrvatskim navijačima - rekao je Janojan.

News.am Sport nadalje piše kako su ostali hrvatski navijači pjevali i bodrili svoju momčad s tribina, na što su reagirali domaći navijači koji su ih pokušali smiriti.

- Možda je bilo i posebnih provokatora, ne mogu reći. Kod nas je to često slučaj. Recimo, na tribini je sjedilo 30-ak hrvatskih navijača koje smo primijetili tek na kraju.

Kaže da su oni počeli pjevati, što se nije svidjelo domaćinima.

- Mi smo im prišli i rekli da u ovom trenutku nije primjereno slaviti pobjedu reprezentacije među armenskim navijačima. Ispričali su nam se i otišli - rekao je Janojan.

Linker
01. svibanj 2024 16:00