DAMIR SKOMRLJ Cropix
PODIJELIO GOMILU AUTOGRAMA

VIDEO: Luka nije najveća zvijezda u Neuruppinu. Svi su počeli vrištati kada se miljenik približio tribinama

U ponedjeljak je nacionalna vrsta odradila otvoreni trening koji je u Neuruppinu gledalo oko 4000 navijača
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2024. 19:45

Zlatko Dalić i hrvatski reprezentativci u nedjelju su sletjeli u Njemačku. Nakon pobjede nad Portugalom u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Eura 2024, ambicije su porasle i navijači prate Vatrene kamo god pošli.

U ponedjeljak je nacionalna vrsta odradila otvoreni trening koji je u Neuruppinu gledalo oko 4000 navijača. Ponajveća je zvijezda bio, dakako, šesterostruki osvajač Lige prvaka - naš kapetan Luka Modrić.

Ipak, nije veznjak Reala jedini magnet za publiku. Lagano zagrijavanje i ležernu atmosferu pored travnjaka na otvorenome treningu u jednom je trenutku zamijenila cika i vriska okupljenih gledatelja. Naime, tribinama se približio Joško Gvardiol, a gomila se sjatila prema zaštitnoj ogradi. Branič Manchester Cityja nekoliko je minuta dijelio autograme i slikao se s fanovima na sveopće oduševljenje prisutnih.

Ovo je bila posljednja prilika da navijači iz ovakve blizine vide trening svojih ljubimaca. Uslijedit će tri dana priprema zatvorenih za javnost kako bi se Dalić i njegovi nogometaši što bolje predstavili na europskoj smotri. Već u subotu prvi je protivnik - Španjolska.

Linker
10. lipanj 2024 19:47