Kiks na startu u Zenici

 SPORTKLUB SCREENSHOT
VELIKA NEPAŽNJA

VIDEO: Pogledajte grubi kiks nesuđenog pojačanja Dinama koji je šokirao susjede, što je ovdje mislio?

Stoper Osijeka loše je otvorio utakmicu pa je Luksemburg u Zenici poveo već u 4. minuti
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2023. 21:27

U tijeku je utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Luksemburga. Utakmica je počela šokantno za domaćine pa tako već od četvrte minute na semaforu stoji 1:0 za reprezentaciju Luksemburga.

Pogodak je stigao nakon velikog kiksa Adriana Leona Barišića, igrača Osijeka. Njegovu nespretnost u posjednoj liniji iskoristio je Yvandar Borges Sanches. Barišić je nespretno primio jednu loptu koju je Borge Sanches ukrao i pospremio u praznu mrežu.

Video pogotka možete pogledati ovdje.

Barišić je debitirao za Bosnu i Hercegovinu u subotu u 3:0 porazu kod Portugala, poznato je da ga je u svojim redovima htio i hrvatski prvak Dinamo.

Nije tu bio kraj nevoljama za BiH. U drugom poluvremenu, točnije u 56. minuti Džeko je izborio kazneni udarac, a cijeli gol promašio je Hadžiahmetović.

Novi šok za BiH uslijedio je u 74. minuti, kada je Sinani podebljao vodstvo gostiju na 2:0. Još jedan neobičan pogodak za goste Sinani je zabio s gotovo polovice igrališta, nakon što je vratar Ibrahim Šehić krivo procijenio loptu i istrčao s vrata.

Linker
28. travanj 2024 17:35